Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Santos speelt gelijk tegen Happy Boys

Santos speelt gelijk tegen Happy Boys

12/11/2017 18:03 - Beta Debidien

Aanvaller Alan Lucas van Happy Boys werd goed afgedekt door de verdediging van Santos. Lucas miste een strafschop.

Aanvaller Alan Lucas van Happy Boys werd goed afgedekt door de verdediging van Santos. Lucas miste een strafschop. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - Santos heeft zaterdag thuis in Nickerie gelijkgespeeld tegen Happy Boys in de Tweede Divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). De bezoekende club, Happy Boys, kende een goede start, creëerde veel scoringskansen, maar zette die niet om in doelpunten.

De Santosverdediging had de handen vol aan de aanvallers Alan Lucas en Jermain Mac Donald van Happy Boys. De thuisclub probeerde het spel langzamerhand over te nemen, wat gedeeltelijk lukte. Spits Giovanni de la Fuente kwam in de 27ste minuut gevaarlijk het doelgebied van de tegenstander binnen, maar de verdediging kon voorkomen dat Santos op voorsprong kwam.

Gelijk hierna kreeg de la Fuente rood, nadat hij een een speler van Happy Boys van achteren tackelde. Santos moest met tien man verder. In de tweede helft kwam Santos wat beter uit de verf, maar de kansen werden niet benut. In de 75ste minuut kreeg Happy Boys een strafschop, maar die werd gestopt door doelman Rolling.

Volgens trainer Glenn Dors van Santos is het een wedstrijd geworden met teveel gemiste kansen, "omdat het scoren ook moeilijk ging voor beide verenigingen". Trainer Winston Feller van Happy Boys is evenmin tevreden over het spel van zijn jongens. "We zijn naar Nickerie gekomen om drie punten te pakken en dat is ons niet gelukt. Ook een strafschop hebben we niet in een doelpunt kunnen omzetten", zegt Feller. 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina