Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Agenten aangehouden voor drugsverduistering

Agenten aangehouden voor verduistering drugs

11/11/2017 18:42 - Van onze redactie

Agenten aangehouden voor drugsverduistering

 

PARAMARIBO - Twee politieagenten die werkzaam zijn in Commewijne zijn deze week in verzekering gesteld door hun collega’s van de afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ). De twee agenten worden ervan verdacht een hoeveelheid drugs te hebben verduisterd.

Tijdens een politieactie nabij Stolkertsijver zijn drugs in beslag genomen en samen met een verdachte overgebracht naar een politiebureau in Commewijne. De agenten van die politiepost moesten de drugs en de verdachte overdragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Gedurende het onderzoek bleek dat een groot deel van de drugs nep was.

Na grondig onderzoek is komen vast te staan dat een groot deel van de drugs vermoedelijk is verwisseld met nepdrugs. De zaak werd doorgegeven aan de afdeling OPZ waarna de twee agenten die de nepdrugs hebben afgegeven aan de Narcotica Brigade, in verzekering zijn gesteld. De afdeling OPZ onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen