Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Miss Kroeshaar-verkiezing op Sabi Wiri Dei

Miss Kroeshaar-verkiezing op Sabi Wiri Dei

10/11/2017 11:04

Miss Kroeshaar verkiezing op Sabi Wiri Dei

Foto: collectie Mireille Liong  

PARAMARIBO - Dit jaar wordt de allereerste Miss Kroeshaarverkiezing in Suriname gehouden. Het evenement, dat op 25 november plaatsvindt in de Feng Shui Garden aan de Commissaris Weytingweg, is onderdeel van de Sabi Wiri Dei.

"Dames met alle haartypen kunnen meedoen zolang het haar maar in natuurlijke staat is. Dat houdt in dat het haar niet glad getangd, gerelaxed, gepermanent, geweaved of ingevlochten mag zijn met vals haar", vertelt organisator Mireille Liong, oprichter van kroeshaar.com en van de Amerikaanse variant, America's Next Natural Model, die zij sponsort. 

Het voornaamste doel van de verkiezing is volgens haar om bewustwording te kweken van sociaal-maatschappelijke haar-issues in de hedendaagse maatschappij. De vijf kandidaten die zich het eerst inschrijven zullen te zien zijn in de eerste uitzending van Nationale Top 40 TV. Het prijzenpakket voor de winnares zal bestaan uit een geldbedrag van SRD 500, een professionele fotoshoot in de Feng Shui Garden en gratis haar- en beautyproducten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina