Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drie vast voor brute mishandeling

Drie vast voor mishandeling Gow2-medewerkster

10/11/2017 21:04

Drie vast voor mishandeling Gow2-medewerkster

 

PARAMARIBO - Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTM) heeft vrijdag drie mannen aangehouden die worden verdacht van brute mishandeling van een medewerkster van een Gow2-pompstation. Het zijn Kelvin B. (34), Geon O. (20) en Randy V. (31).

Het slachtoffer had maandag aangifte gedaan bij bureau Geyersvlijt. Zij verklaarde dat vorige week donderdag een man beltegoed had laten opwaarderen zonder ervoor te willen betalen. Nadat zij hem erop attendeerde alsnog te betalen, ging hij tegen haar tekeer. Een andere klant kon voorkomen dat zij door hem werd aangevallen.

In de vroege ochtend van maandag keerde de boze klant terug naar het pompstation met een bende van zes manspersonen die de medewerkster met zijn allen aanvielen en mishandelden. Op camerabeelden, die via sociale media zijn verspreid, is te zien hoe de vrouw wordt mishandeld.

De verdachten werden in beeld gebracht door de politie van Geyersvlijt en het RBTP werd ingeschakeld om hen op te sporen. Het drietal is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. In deze zaak zijn er nog enkele verdachen die moeten worden aangehouden. De politie is hen al op het spoor. Deze zaak wordt verder onderzocht door de politie van Geyersvlijt. KPS

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina