Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Exclusief concert van Emanuel Pinas

Exclusief concert van Emanuel Pinas

24/10/2017 14:55 - Latoya Boëtius

Emanuel Pinas.

Emanuel Pinas. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Op 4 november zal Emanuel Pinas in theather Thalia met trots zijn Aucaanse en Surinaamse roots in zijn muziek presenteren. Pinas bekend van de nummers ‘C’est Toi’ en Vreemde geluiden zit in de voorbereidingsfase van zijn eerste soloconcert. Met zijn live band zal hij onder andere zijn album ‘Vreemde Geluiden’ vertolken voor fans en toekomstige fans.

Verrassende covers zullen tijdens het concert gepresenteerd worden om de veelzijdigheid van de artiest te laten zien. Naast zijn akoestische intieme momenten met zijn gitaar, zal de band hem begeleiden in het groter geheel. De zeskoppige band compleet met backing vocalisten zal de avond meer sfeer geven.

De band bestaande uit Rolinzo Huur (keys en musical director), Elijah Cairo (drums), Asgar Koster (bass), Julian Anijs (gitaar), Stephan Apianai (trompet), Gordon Brandon (saxofoon), Janice van Klaveren (backing vocals), Angela Campbell (backing vocals) en Rochee Malon (backing vocals) zal samen met de artiest voor een uitzonderlijke muzikale ervaring zorgen. Als extra verrassing zal er ook eenspecial guest het podium betreden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen