Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachten aangehouden na vondst 395 kilo drugs

Verdachten aangehouden na vondst 395 kilo drugs

14/10/2017 14:00 - Van onze redactie

Verdachten aangehouden na vondst 395 kilo drugs

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De verdachte R.R. uit Nickerie is vorige week aangehouden voor betrokkenheid bij de zaak waarbij 395 kilo drugs is gevonden in een container in Paramaribo. Deze week is in deze zaak ook een ambtenaar aangehouden.

De politie bevestigt de aanhouding van de verdachten maar kan in belang van het onderzoek geen details prijsgeven. De inverzekeringstelling van R.R. is inmiddels met dertig dagen verlengd.

Op 2 oktober werd een 40-voets container aangetroffen op een terrein aan de Zwartenhovenbrugstraat. De container werd naar de Dr. Jules Sedney Haven gebracht voor nader onderzoek. Tijdens het onderzoek werd 395 kilo drugs in de container gevonden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen