Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jonge voetballer ook kooktalent

Zoontje Patrick Kluivert krijgt eigen kookboek

12/10/2017 19:35

Zoontje Patrick Kluivert krijgt eigen kookboek

Patrick Kluivert met zoon Shane. Foto: ANP  

BARCELONA - Shane Kluivert, de 10-jarige zoon van oud-voetballer Patrick Kluivert, komt met een eigen kookboek. In het voorjaar van 2018 publiceert Kosmos Uitgevers zijn boek. Kluivert krijgt op YouTube regelmatig honderdduizenden views met zijn vlogs over eten.

In zijn kookboek deelt hij zijn favoriete recepten. "Shane is echt een talent en wij vinden het fantastisch om zijn toegankelijke recepten in een boek te bundelen en hiermee heel Nederland aan het koken te krijgen. De recepten zijn niet alleen makkelijk, maar ook nog eens superleuk om te maken", aldus de uitgever in een persbericht.

De 10-jarige Kluivert speelt in het jeugdteam van FC Barcelona. In juli 2017 tekende hij een kledingcontract bij Nike, waarmee hij de jongste Europese sporter ooit met een dergelijk contract werd. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina