Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ambulancedienst schenkt MMC medische middelen

Ambulancedienst schenkt MMC medische middelen

12/10/2017 10:59 - Van onze redactie

Ambulancedienst schenkt MMC medische middelen

 

NIEUW-NICKERIE - De stichting Suriname Centrale Ambulancedienst (Surcad) heeft medisch materiaal, waaronder instrumentarium voor de operatiekamer geschonken aan het Mungra Medisch Centrum (MMC) in Nieuw-Nickerie.

"We hebben een goede band opgebouwd met de instelling in Nickerie en vonden het nodig om een deel van wat wij hebben gekregen van vrienden met MMC te delen", zegt Surcad-directeur Roël Brug.

Cleopatra Jessurun, medisch directeur van het MMC, verzekerde dat het ziekenhuis de ondersteuning van de ambulancedienst uitstekend kan gebruiken om te komen tot verdere kwaliteitsverbetering. "We vinden het bijzonder dat de organisatie aan ons heeft gedacht."

Tijdens de Parbo Night in Nickerie heeft Surcad een mobiele medische unit opgezet. "Wij hebben gezorgd voor eerste opvang voor personen die eventueel gestabiliseerd moesten worden, om ervoor te zorgen dat zij de Spoedeisende Hulp van MMC konden bereiken", zegt Brug. Hij bevestigt dat het grootste deel van de gevallen die de dienst behandelde bestond uit personen die een alcoholvergiftiging hadden opgelopen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina