Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ajax waarschuwt jeugdtrainer Nordin Wooter

Waarschuwing voor Ajax-jeugdtrainer Nordin Wooter

10/10/2017 17:38

Ajax-jeugdtrainer Nordin Wooter

Ajax-jeugdtrainer Nordin Wooter Foto: HH / René Bouwman  

AMSTERDAM - Ajax-jeugdtrainer Nordin Wooter is in opspraak geraakt. Hij zou gevochten hebben met de ouder van een van zijn pupillen uit de B2. Zowel de trainer als de ouder heeft aangifte gedaan bij de politie.

Ajax bevestigt dat er vorige week dinsdag een incident heeft plaatsgevonden op de parkeerplaats van sportpark De Toekomst. "De vader van een speler en een jeugdtrainer van Ajax waren daarbij betrokken. Wij hebben beide partijen hun verhaal laten doen en ook enkele omstanders naar hun bevindingen gevraagd", duidt Ajax in een schriftelijke verklaring zonder de naam van Wooter te noemen.

Ajax gaat verder niet op de situatie in. Getuigen vertellen dat de vader na een woordenwisseling over de motorkap van zijn eigen auto werd geduwd door Wooter. Na het handgemeen zou er inderdaad een gesprek zijn geweest, waarbij het voetbaltalent van de desbetreffende vader tijdelijk geschorst is.

De vader blijkt een oud-medewerker te zijn bij de club. Ajax nam enkele jaren geleden afscheid van de man na een arbeidsconflict. Wooter, die in de jaren negentig zelf bij Ajax voetbalde en daarna wisselde tussen Europese clubs en bij onder meer Zaragoza, Watford, Braga en Panathinaikos speelde, heeft van de club een waarschuwing gekregen. "Wij keuren zijn handelen af." Nordin Wooter staat niet bekend als agressief en heeft geen verleden met geweldsincidenten. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina