Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Regering doet beroep op samenleving

Regering doet beroep op samenleving

12/09/2017 12:30 - Van onze redactie

Regering doet beroep op samenleving

 

PARAMARIBO - De Surinaamse regering bekijkt de mogelijkheden om noodzakelijke assistentie te verlenen aan gestrande Surinamers die door de orkaan Irma niet naar Suriname kunnen terugkeren. Het ministerie van Buitenlandse Zaken doet een beroep op de samenleving om informatie te verstrekken over de gestrande Surinamers.

Het publiek kan telefoneren naar hulplijnen die het ministerie speciaal voor deze gelegenheid heeft opengesteld. Deze week gaat er nog een vlucht met hulpgoederen naar de getroffen eilanden. Het is de bedoeling dat gestrande landgenoten met deze vlucht worden teruggevlogen naar Suriname.

Het ministerie wil met deze registratie in kaart brengen hoeveel personen gestrand zijn in Sint Maarten en andere landen in de regio. Het gaat niet om Surinamers die op de eilanden wonen, maar om landgenoten die hun vakantie doorbrengen in het Caribisch gebied.

Er kan gebeld worden naar de volgende telefoonnummers:

Ministerie van Buitenlandse Zaken: 

+597 477809 (tijdens kantooruren)

+597 8896401 (buiten kantooruren)

+597 8179709 (buiten kantooruren)

Consulaat-Generaal van de Republiek Suriname in Curaçao:

+599 4650099 (tijdens kantooruren)

+599 5218961 (zowel tijdens als buiten kantooruren)

+599 6739283 (zowel tijdens als buiten kantooruren)

Nationaal Coördinatiecentrum Rampenbestrijding (NCCR):

+597 8651016 (zowel tijdens als buiten kantooruren)

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina