Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Saronbrug tot nader order gesloten

Saronbrug tot nader order gesloten

11/09/2017 15:36 - Gilliamo Orban

Door de schade aan de Saronbrug is deze tot nader order gesloten voor verkeer.

Door de schade aan de Saronbrug is deze tot nader order gesloten voor verkeer. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Voertuigen kunnen voor onbepaalde tijd niet over de Saronbrug die maandag is aangereden door een truck. Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT en C) wil geen risico nemen met de beschadigde brug.

Raoel Swedo, hoofdvoorlichter van het ministerie, zegt tegen de Ware Tijd dat de brug "zeker voor zeven dagen" gesloten zal zijn. "Een steunpilaar zit los en een deel van de vangrail is beschadigd. Als we het verkeer over de brug laten rijden, kan dat ergere problemen veroorzaken", aldus Swedo van OWT en C.

Ingenieursbureau Rustwijk & Rustwijk zal een schaderapport opmaken voor de verzekeringsmaatschappij bij wie de veroorzaker is verzekerd. Aan de hand van de reactie van het verzekeringsbedrijf zal er worden gestart met de herstelwerkzaamheden.

De truckchauffeur die de brug aanreed, raakte bekneld in het voertuig. De brandweer moest uitrukken om hem te bevrijden uit zijn benarde positie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina