Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Miss TBS Farahnaaz Margaret niet vermist

Miss Tropical Beauties Suriname Farahnaaz Margaret niet vermist

11/09/2017 13:01 - Sharon Singh

Miss Tropical Beauties Suriname Farahnaaz Margaret niet vermist

Miss Tropical Beauties Suriname 2017, Farahnaaz Margaret Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Berichten als zou Miss Tropical Beauties Suriname (TBS) Farahnaaz Margaret vermist zijn in Florida, verwijst organisator Jermain Tjin A Koeng naar het rijk der fabelen. De familie van Margaret heeft TBS aangewezen om nieuws over deze miss te delen met de media.

"Het bericht op Theinnermindofsannecom.worldpress is totaal uit de lucht gegrepen", meldt Tjin A Koeng. "Zonder te verifiëren een bericht publiceren is geen kunst. Zo'n blog is op sensatie belust." Farahnaaz Margaret is momenteel op de luchthaven van St. Maarten in afwachting op evacuatie naar elders, in verband met de orkaan.

Zondag lanceerde blogger Sanne de Gama een bericht dat de pas gekroonde Margaret en haar vriend Scott Beems vermist worden in Florida. De organisator van TBS hekelt het bericht dat momenteel overal wordt gedeeld. "Sowieso zijn ze niet in Florida, evenmin is Beems de vriend van Margaret. Wat aan de hand is, is dat we sinds donderdag niets van haar hebben vernomen. Dat komt doordat grote delen van St. Maarten zonder elektriciteit en internet zijn komen te zitten na de ravage van orkaan Irma."

Eerder plaatste een bezorgde vriendin van Margaret een oproep op Facebook met de vraag aan derden contact met haar op te nemen indien men iets van het duo verneemt. "Om deze post doen er nu honderden verhalen de ronde, inclusief dat van blogger De Gama." Margaret vertoefde sinds begin september op St. Maarten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina