Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • De Boer ontslagen bij Crystal Palace

De Boer ontslagen bij Crystal Palace

11/09/2017 16:03

De Boer ontslagen bij Crystal Palace

Foto: Reuters  

LONDEN - Frank de Boer is ontslagen bij Crystal Palace. De voormalig coach van Ajax, was pas 77 dagen in dienst van de Engelse club, die de eerste vier competitiewedstrijden van het seizoen verloor. Nog nooit werd een trainer in de Premier League zó snel de laan uit gestuurd.

Bij Internazionale was De Boer 85 dagen werkzaam toen hij op 1 november vorig jaar werd ontslagen. Nadat hij in zijn eerste drie duels geen enkel punt pakte en zelfs niet wist te scoren met Crystal Palace, was het uitduel bij Burnley het duel van de waarheid voor De Boer, maar ook op Turf Moore scoorde én won De Boer niet. Crystal Palace kreeg grote kansen, maar ging met 1-0 onderuit.

Steve Parish, die een derde van de aandelen van de Londense club bezit, repte ook na het verlies bij Burnley met geen woord over maatregelen of een mogelijk ontslag van De Boer. Crystal Palace speelde zondag ondanks het verlies de beste wedstrijd van het seizoen. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina