Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Afsluiting Saronbrug leidt tot verkeersinfarct

Afsluiting Saronbrug leidt tot verkeersinfarct

11/09/2017 20:32 - Van onze redactie

Afsluiting Saronbrug leidt tot verkeersinfarct

 

PARAMARIBO - Het verkeer heeft er maandagavond ernstig last van ondervonden dat de Saronbrug voor onbepaalde tijd is gesloten, nadat een truck een pilaar heeft geramd bij een eenzijdig verkeersongeval. De redactie verneemt dat er files waren vanaf Latour tot voorbij de rotonde van het Van 't Hogerhuysstraat.

De situatie zorgt ook voor ernstige stremming van het verkeer over de Indira Gandhiweg en de Highway. Voertuigen kunnen voor onbepaalde tijd niet over de Saronbrug. Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie wil geen risico nemen met de beschadigde brug.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina