Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Paus lichtgewond na plotseling remmen pausmobiel

Paus lichtgewond na plotseling remmen pausmobiel

10/09/2017 19:41

Paus lichtgewond na plotseling remmen pausmobiel

Foto: AFP  

BOGOTA - Paus Franciscus heeft een gezwollen oogkas en bebloede wenkbrauw overgehouden aan zijn bezoek aan de Colombiaanse stad Cartagena. De kerkvorst raakte lichtgewond toen hij zijn hoofd stootte in de pausmobiel.

Cartagena, dat in het noorden van Colombia ligt, is de laatste stad die de paus aandoet tijdens zijn vijfdaagse reis door het Zuid-Amerikaanse land. Hij begon zijn bezoek met een tocht door de stad, langs honderdduizenden juichende toeschouwers.

Toen de pausmobiel een onverwachte beweging maakte, struikelde de 80-jarige Franciscus en botste hij tegen het glas van het hokje op het voertuig. Na een korte behandeling vervolgde hij zijn tocht. NOS.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina