Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BvL en ALS op scherp

BvL en ALS op scherp

10/09/2017 17:47 - Van onze redactie

BvL en ALS op scherp

Foto: dWT  

PARAMARIBO - Bond van Leraren (BvL) en Alliantie voor Leraren in Suriname (ALS) blijven op scherp ondanks de geruststelling van minister Robert Peneux van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur dat hij niet bekend is met verruiming van werktijden van leerkrachten. Dit zegt voorzittr Wilgo Valies in het Zondagsnieuws van Radio 10

Valies heeft wel notities genomen van de reactie van de minister. Echter blijft hij huiverig. De voorzitter van BvL en ALS zegt geen goede ervaring te hebben met minister Peneux vooral als het gaat om nakomen van afspraken en het zeggen van de waarheid.

"Er is veel meer aan de aan hand dan een discussie over verruimen van de werktijden tot 3 uur 's middags. Dus voor ons is het duidelijk wanneeer we enige indicatie hebben dat men allerlei dingen wilt uithalen met de leerkrachten dat we onze mensen op voorbereiden, zodat de werkgever weet  hoe wij daarover denken", benadrukt Valies.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina