Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Most wanted-verdachten aangehouden

Most wanted-verdachten aangehouden

09/09/2017 00:02 - Van onze redactie

Most wanted-verdachten aangehouden

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De verhoogde surveillance van de politie in verband met criminaliteitsbestrijding blijkt effectief. Drie verdachten die voorkomen op de most-wanted lijst van de politie zijn gearresteerd. Ze werden al enige tijd opgespoord.

Orpheo W. die altijd weg wist te komen slaagde daar deze week niet in. Het opsporingsteam heeft hem in de boeien geslagen te Zorg en Hoop. De verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan onder andere beroving eerder dit jaar. De tweede verdachte is aangehouden voor fraude en de derde voor levensberoving. Een politieman wist de verdachte die gezocht werd voor fraude aan te houden toen hij haar op straat herkende.

De most-wanted lijst zal wekelijks worden bijgewerkt, dit overzicht zal niet gepubliceerd worden vanwege de bescherming van rechten van verdachten. De lijst is bestemd voor manschappen die belast zijn met opsporing. Zij hebben een speciale opdracht om de voortvluchtige personen op te sporen en te arresteren.

De politie kondigde eerder deze week aan dat er tijdens de verscherpte acties die ze samen met het leger uitvoert, vooral zal worden uitgekeken naar criminelen die een ernstig gevaar vormen voor de samenleving. De verdachten die voorkomen op de lijst staan meestal terecht voor meerdere strafbare feiten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina