Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bloedige vrijdag met vier verkeersdoden

Bloedige vrijdag met vier verkeersdoden

09/09/2017 07:23 - Van onze redactie

Het beeld ter hoogte van mast 35 na de frontale botsing tussen twee voertuigen. Er vielen drie doden bij deze aanrijding.

Het beeld ter hoogte van mast 35 na de frontale botsing tussen twee voertuigen. Er vielen drie doden bij deze aanrijding. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Het dodental van de frontale aanrijding botsing vrijdag aan de Afobakaweg is opgelopen tot drie. In district Nickerie viel vrijdag één dode bij een aanrijding in de Middenstandspolder. Hierdoor komt het landelijke totaal op 56 verkeersdoden, inclusief de tien in de verkeersveiligheidsmaand die loopt tot en met 15 september.

De frontale botsing aan de Afobakaweg vond plaats tussen een personenauto en een autobus ter hoogte van mast 35. De brandweer moest eraan te pas komen omdat inzittenden bekneld waren geraakt. Twee personen overleden ter plekke. De derde, die zwaargewond was afgevoerd, overleed in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De namen van de slachtoffers zijn nog niet bekend.

Bij de aanrijding in Nickerie kwam de 28-jarige Dhirin Badjan om het leven. Hij was bestuurder van een tractor die aan de Middenstandspolder werd aangereden door een Isuzu DMax. Daarbij werd een wiel geraakt van de tractor die daardoor uit balans raakte en in tweeën brak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina