Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Veel belangstelling voor peprewatra-workshop

Veel belangstelling voor peprewatra-workshop

08/09/2017 10:05

Peprewatra met cassavebrood

Peprewatra met cassavebrood Foto: YouTube  

PARAMARIBO - Er is veel belangstelling voor de workshop over het bereiden van het inheemse gerecht kadekra/atjupo meer bekend als peprewatra, die zaterdag door de Stichting Fonds Ontwikkeling Binnenland (FOB) wordt gehouden.

Cylene France, de projectcoordinator, is verrast dat zich al tien belangstellenden hebben aangemeld. "We kunnen maximaal twaalf deelnemers accommoderen. Mochten meer mensen zich aanmelden, dan zullen we ze op een wachtlijst zettten voor eerstvolgende workshop", zegt ze.

Voor de eerste keer sinds de oprichting organiseert FOB een workshop rond dit gerecht. De training is een van de activiteiten die de stichting wil uitvoeren in het kader van haar vijtienjarig bestaan op 18 december volgend jaar. De workshop heeft een theoretisch en praktisch gedeelte en zal verzorgd worden door vrouwen uit het inheemse dorp Powakka.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina