Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mediaraad komt niet aan persvrijheid

Mediaraad komt niet aan persvrijheid

13/08/2017 15:15

Minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWTC)

Minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWTC) Foto: dWT  

PARAMARIBO - De in te stellen mediaraad zal niet aan de persvrijheid komen. Dit zegt minister Jerry Miranda van Openbare Werken,Transport en Communicatie (OWTC) in het zondagnieuws van Radio 10. “Ik werk niet mee aan een wet die beknotting van de persvrijheid mogelijk maakt.”

Het minsterie van OWTC werkt aan wetgeving voor de instelling van een mediaraad. Minister Miranda heeft in de Nationale Assemblee aangegeven dat in het huidige en volgende dienstjaar hard moet worden gewerkt aan de instelling van dit controleorgaan.

"We moeten geen spoken bij klaarlichte dag zien. Alles in het land valt en staat met regelgeving", benadrukt de bewindsman.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina