Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrolijke verrassingsmiddag Hoop voor Kinderen

Vrolijke verrassingsmiddag Hoop voor Kinderen

10/08/2017 21:09 - Van onze redactie

Verrassingsmiddag Hoop voor Kinderen

Foto: Collectie Stichting Hoop voor Kinderen  

PARAMARIBO - De 55 pupillen van Hoop voor Kinderen kunnen zaterdagmiddag genieten van dans, zang, sport, spel en lekker eten en drinken, op het terrein van de Politieacademie aan de Commewijnestraat. Zij krijgen een verrassingsmiddag aangeboden door docenten en stagiaires verpleegkunde en maatschappelijke zorg uit het Nederlandse Leiden.

Hoop voor Kinderen wil onderdak, verzorging en begeleiding bieden aan kinderen en jongeren tot 21 jaar met een beperking of trauma. De stichting is in mei 2017 geregistreerd bij het Bureau Opvanginstellingen van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting.

Het echtpaar Anteney en Kesney Chin A Fat probeert de kinderen zo goed mogelijk te verzorgen, samen met bestuursleden en vrijwilligers. Omdat de stichting over 2017 nog geen subsidie ontvangt, is er geen financiële ruimte om een gevarieerd menu en schoolvervoer aan te bieden.

De docenten en stagiaires van het ROC Leiden kunnen bij de organisatie van de middag rekenen op de hulp, inzet en het enthousiasme van onder meer de politie, het Rode Kruis, Quota, Drukkerij Paramaribo en Hotel Courtyard by Marriott, zo melden zij in een persbericht.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina