Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dennebos neemt afstand van Schreuders-rel

Bosbouwbedrijf Dennebos neemt afstand van Schreuders-rel

09/08/2017 20:31 - Van onze redactie

Bosbouwbedrijf Dennebos neemt afstand van Schreuders-rel

 

PARAMARIBO - Het bosbouwbedrijf Dennebos Suriname NV neemt in een bekendmaking, die maandag in de krant verschijnt, afstand van de mediarel rond Bert Schreuders, die beticht wordt van oplichting en diplomafraude. “Bertus Schreuders is sedert ultimo oktober 2015 niet meer verbonden als financial controller bij de onderneming”, aldus de bekendmaking.

In een online-artikel op de 'I Love Su'-blog, dat ook via sociale media circuleert, staat dat Schreuders nauw samenwerkt met inspecteur-generaal John Courtar van de Arbeidsinspectie en dat hij als zakenpartner betrokken is bij het oplichtingscomplot. "Ze opereren samen via het bedrijf Dennebos", luidt een citaat uit het artikel.

Het bosbouwbedrijf voelt zich met de haren erbij gesleept hierdoor en geeft te kennen dat het "op generlei wijze verbonden is, noch verwantschap heeft met de heer Bertus Schreuders".

Het bedrijf heeft ook een schrijven gericht aan de redactie van de blog. Daarin staat onder meer: "Wij betreuren het ten zeerste dat, onder andere door publicaties op de 'I Love SU-blog', de naam van Dennebos Suriname in diskrediet wordt gebracht door een relatie te leggen met genoemde misstanden rond de heer Schreuders."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina