Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw en zoon overleden aan brandwonden

Vrouw en zoon overleden aan brandwonden

08/08/2017 05:01

Vrouw en zoon overleden aan brandwonden

 

PARAMARIBO - De achtjarige Luciano Mashard is maandag in het ziekenhuis bezweken aan de ernstige brandwonden die hij vrijdag had opgelopen tijdens een woningbrand aan de Marowijnestraat. Zijn moeder Shannon Kartodimedjo (35) overleed twee dagen eerder. Haar baby van elf maanden ligt nog in zorgwekkende toestand in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De fatale brand volgde vrijdag op een explosie in de woning, waar vier jerrycans met benzine waren opgeslagen. Eén daarvan was mogelijk niet goed afgesloten waardoor er dampen vrijkwamen. Toen iemand het licht aandeed, zou door een vonk van de schakelaar een explosie zijn ontstaan. Twee bewoners van de aangrenzende woning die te hulp schoten, liepen lichte verwondingen op. 

De zaak is in onderzoek bij de afdeling Kapitale Delicten, de politie van Flora en de afdeling Forensische Opsporing, meldt de politie maandag op haar website.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina