Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ondernemerschap kinderen op ‘speelse’ wijze prikkelen

Ondernemerschap kinderen op ‘speelse’ wijze prikkelen

08/08/2017 03:03 - Merredith Bruce

Kinderen op ‘speelse’ prikkelen voor ondernemerschap

 

PARAMARIBO - Kinderen op vroege leeftijd gevoelig maken voor ondernemerschap. Dat is het doel van de vakantieschool die de stichting Vonzell en Leduc Consultancy & Trainingen dit jaar voor de tweede keer organiseren. De organisaties willen kinderen van zes tot veertien jaar bewustmaken van de mogelijkheden van ondernemerschap.

Met een combinatie van theorie en praktijk beoefenen en ervaren de kinderen ondernemerschap. Daarmee willen Vonzell en Leduc hen bewustmaken van het belang van ondernemerschap en een ondernemende instelling, voor de mens en het land. Leduc is gespecialiseerd in trainingen over ondernemerschap en financiering voor startende ondernemers.

De groep zal op recreatieve en speelse wijze bezig zijn met landbouw, horeca en textielbewerking. Met begeleiding zullen de kinderen hun producten vervaardigen, presenteren en verkopen. Zij leren welke vaardigheden een ondernemer nodig heeft om succesvol een bedrijf op te zetten. De vakantieschool duurt van 28 augustus tot en met 1 september.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina