Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jairam ontkent gesjoemel met districtsgelden

Jairam ontkent gesjoemel met districtsgelden

08/08/2017 04:07 - Beta Debidien

Jairam ontkent gesjoemeld  met districtsgelden

 

NIEUW-NICKERIE - Districtsadministrateur Hanisha Jairam ontkent dat zij heeft gesjoemeld met geld uit het districtsfonds of op non-actief is gesteld. Zij is momenteel met verlof. “Mensen mogen wel van hun verlofdagen genieten en ik ben ook bezig dat te doen tot 16 augustus”, zegt Jairam tegen de krant.

Volgens haar beweren mensen dat er betaald is voor een project dat nog niet begonnen zou zijn, namelijk het Staatslogeergebouw. "Eenieder weet dat het op 11 april 2017 al opgeleverd is. Niet de districtsadministrateur is de eindverantwoordelijke, maar de districtscommissaris. En dat er gesjoemeld is, is ook totaal onwaar", zegt Jairam.

Jairam bevestigt dat ze op 26 juli een mail heeft ontvangen waarin de directeur van Regionale Ontwikkeling liet weten dat zij ontlast was van haar functie. De dag daarop mailde hij echter opnieuw met de mededeling dat de vorige mail 'per vergissing' was verstuurd. De eerste mail kreeg Jairam volgens eigen zeggen omdat ze geweigerd had om financiële stukken te tekenen voor het ontwerp van een logo, "omdat er gewoon geen geld voor was".

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh is op vakantie en zijn vervanger Lakshminarain Doebay was niet bereikbaar voor de krant. Jairam was bij de verkiezingen van 2015 kandidaat was voor de NDP. "Maar ik heb het niet gehaald." DNA-lid Rachied Doekhie had aangekondigd dat hij het lidmaatschap van het parlement zou opzeggen en dat zij het van hem zou overnemen. "Omdat hij dat niet heeft gedaan, heeft hij mij benoemd in de functie van districtsadministrateur."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina