Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Salarissen medewerkers Medische Zending al gestort

Salarissen medewerkers Medische Zending al gestort

07/08/2017 15:25 - Cheflin Paulus

Salarissen medewerkers Medische Zending al gestort

Foto: Ivan Cairo  

PARAMARIBO - De salarissen van het personeel van de Medische Zending Suriname zijn maandagmiddag na één uur gestort. Protesterende medewerkers van de organisatie hadden zich maandagochtend verzameld voor het gebouw van De Nationale Assemblee om hun misnoegen te uiten over de uitgebleven salarissen en vakantiegelden. Het is nog onduidelijk of het vakantiegeld ook is overgemaakt.

De personeelsleden hadden er volgens een PR-medewerker geen geloof in dat de salarissen uitbetaald zouden worden zoals hen was beloofd. Vorige week gaven gezondheidsassistenten uit het binnenland aan niet naar hun standplaats te zullen terugkeren zonder geld. Rekeninghouders van De Surinaamsche Bank kunnen naar verluidt maandagmiddag over hun geld beschikken. Bij andere personeelsleden kan het tot vrijdag duren voordat het geld op hun rekening staat.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina