Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Poppe werkt samen met Beenie Man

Poppe werkt samen met Beenie Man

07/08/2017 22:21

Poppe meets Beenie Man

Poppe meets Beenie Man Foto: Collectie Poppe  

PARAMARIBO - Reggae- en dancehall-artieste Poppe heeft twee nummers opgenomen met 'dancehall king' Beenie Man. Het gaat om één reggae-hiphop-nummer en één pure dancehall-track. “Ik voel mij echt vereerd en kan het nog steeds niet geloven. Platenbaas Wow Pow Studio Rotterdam heeft me echt verrast met deze samenwerking”, zegt Poppe.

De nummers met Beenie Man staan op het album van Poppe dat in december uitkomt. "Het wordt een heel mooi project met eigen poku's en leuke samenwerkingen." Poppe gaat samenwerken met de Surinaamse Damaru en Jo-ann (bekend van het duo Jo-ann & Philla) en Isaac Menso van de Surinaams-Nederlandse band La Rouge.

Simonia Darson, zoals Poppe officieel heet. is van plan haar geboorteland deze maand aan te doen voor promotiedoeleinden en voor de videoopnames van de remixversie van haar hitsingle 'Mi Law'. Aan de nieuwe videoclip wordt meegewerkt door de Jamaicaanse reggaezanger Junior Kelly en de Surinaams-Nederlandse hiphop-artiest Angelo King. De video van de remixversie wordt in Suriname opgenomen.

Met 'Mi Law' wil Poppe bewijzen dat je met Sranan tongo wel degelijk een wereldhit kan scoren. "Taalbarrière speelt geen rol in de muziek. Ik wil met Sranantongo ons land op de wereldkaart plaatsen. Je accepteert het of niet." De artiest woont nu langer dan twee jaren in Europa. "Ik oriënteer me nu in Europa, maar blijf een Surinaamse artiest", zegt ze. 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina