Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tropical Beauties Suriname, avond vol verrassingen

Tropical Beauties Suriname, avond vol verrassingen

06/08/2017 11:15 - Shanavon Arsomedjo

Tropical Beauties Suriname, avond vol verrassingen

De winnaars van het zaterdagavond gehouden Tropical Beauties Suriname 2017 contest. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Al mopperend stonden de aanhangers van Xaviera Plet op van hun stoel, nadat zij hoorden dat deze contestant niet bekroond zou worden tot Miss Tropical Beauties 2017, maar de titel van second runner-up kreeg. Reacties als "Hoe kan dat, ze was de flinkste van allemaal" en "Is het omdat zij niet zo welgesteld is als de andere contestanten" of "Is het omdat zij blank is", hoorde je allemaal langsgaan.

Toen MC Rodney Deekman de Miss TBS 2017 zou bekendmaken, bleven haar fans "Xaviera Plet" roepen in de hoop dat zij het nog zou kunnen worden. Helaas. Tot nieuwe Miss TBS is bekroond Farahnaaz Margaret. Op de vijfde plek eindigde Kimberley Naarendorp, terwijl Francisca Wong Loi Sing de vierde plek bezet en Shimara Jap zichzelf de first runner-up mag noemen. Ook bij het bekronen van de Mr. TBS 2017, had het publiek een andere uitslag verwacht.

Aan hun gejuich elke keer, leek het wel publiek geheim dat Kevin Amain en Vincent Clark zeker in de top drie zouden zijn. Dat was wel het geval voor Amain. Hij eindigde op de tweede plek, terwijl Clark genoegen nam met de award voor Best Body of the Year. De eerste Mr. TBS is geworden Arthur Da Nobrega Semoedi. Dit was een grote verrassing voor het publiek, maar ook voor deze kersverse Mr. TBS, die bij het in ontvangst nemen van zijn titel zo emotioneel werd dat hij enkele tranen liet.

De helft van de volle KKF-zaal ging ontevreden naar huis, terwijl de anderen het verlies of de overwinning accepteerden en sportief bleven. Een shock voor velen, maar de jury heeft wel een zware taak gehad om uit de flinke contestanten een winnaar te kiezen. Miss TBS is voor de zesde keer gehouden, waarbij dit jaar de Mr. TBS is geïntroduceerd.

Lees verder in de Ware Tijd van maandag

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina