Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Minder deelnemers bij zevende Bouw- en Woonbeurs

Minder deelnemers bij zevende Bouw- en Woonbeurs

06/08/2017 17:01

Minder deelnemers bij zevende Bouw- en Woonbeurs

 

PARAMARIBO - De Bouw- en Woonbeurs heeft dit jaar in vergelijking met de voorgaande jaren minder participanten. Dit is volgens Wierash Gangaram Panday, voorzitter van de organiserende Stichting Welzorg, te wijten aan de economische recessie. Het feit dat er een aantal nieuwe bedrijven meedoen, is volgens Gangaram Panday wel een licht puntje te noemen.

De zevende editie van de Bouw- en Woonbeurs is vrijdag in het Flamboyant Park geopend door vice-voorzitter Melvin Bouva van De Nationale Assemblee. Hij haalde in zijn toespraak aan hoe belangrijk het is dat iedere burger een dak boven het hoofd heeft. Huisvesting is volgens hem een basis voor een stabiele persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling.

Bouva wil zorgen dat het parlement spoedig overgaat tot de behandeling en goedkeuring van de wetten voor een Woningbouwfonds, Wooncoöperaties en Appartementsrecht. Deze wetten kunnen volgens hem een degelijke bijdrage leveren aan leniging van de woningnood. Ongeveer zeventig bedrijven doen mee aan de beurs die tot en met 8 augustus duurt. 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina