Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Israël wil Al-Jazeera verbannen

Israël wil Al-Jazeera verbannen

06/08/2017 19:03

Israël wil Al-Jazeera verbannen

 

JERUSALEM - Israël wil de kantoren van nieuwszender Al-Jazeera in Jeruzalem sluiten. Bovendien werkt het land eraan om de accreditaties van de werkzame journalisten in te trekken en het in Qatar gevestigde televisienetwerk te bannen van de Israëlische zenders. De Israëlische minister van Communicatie, Ayoub Kara, maakte het nieuws zondag bekend.

Kara beschuldigde Al-Jazeera van steun aan terroristische organisaties. Daarom is de zender niet langer welkom in Israël. Volgens Kara steunen de nationale kabelzenders zijn voorstel om de Arabische en Engelstalige zenders uit de lucht te halen. Om de kantoren van het netwerk te kunnen sluiten, is eerst nieuwe wetgeving nodig. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina