Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ex-vriend ingesloten voor mishandeling

Ex-vriend ingesloten voor mishandeling

06/08/2017 09:47

Ex-vriend ingesloten voor mishandeling

 

PARAMARIBO - Tommy T. (27) is maandag aangehouden door de politie van het ressort Munder voor het verwonden van de nieuwe vriend van zijn ex. Dit meldt de politie zaterdag op haar website.

De vrouw liep met haar nieuwe vriend Sunil op straat toen ze haar ex Tommy tegenkwam. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee mannen die ontaardde in een vechtpartij. Tommy verwondde de vriend van de vrouw met een scherp voorwerp en koos het hazenpad.

Sunil is per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De verdachte is op zijn woonadres aangehouden door de politie en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina