Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘A Sa Go onsterfelijk’

‘A Sa Go onsterfelijk’

06/08/2017 18:02

De toneelgroep A Sa Go

De toneelgroep A Sa Go Foto: Collectie A Sa Go  

PARAMARIBO - “De toneelgroep A Sa Go is niet opgericht om ‘te sterven’. Mensen kunnen sterven maar de organisatie en het gedachtengoed niet. En daarom zorgen we ervoor dat jongeren kunnen overnemen en de maatschappij op deze manier kunnen blijven dienen”. Dit zegt regisseur tevens acteur Humphrey van Hetten.

Het toneelgezelschap bestaat dit jaar dertig jaar. "Als we evaluatie doen van dertig jaar A Sa Go, kan gesteld worden dat we een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan het bespreekbaar maken van gevoelige maatschappelijke problemen door middel van onze toneelstukken", stelt van Hetten.

In de afgelopen 30 jaar heeft A Sa Go volgens de regisseur heel veel leden zien komen en gaan. Sommige voormalige leden zijn in of buiten Suriname nog steeds actief in het theater. Hij is wel  blij dat zij de toneelgroep nog een warm hart toedragen. Humphrey van Hetten is er vanaf het begin bij samen met oprichter en voorzitter Jolanda Wassenaar en Jerrel Vierklau.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina