Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Poppe bedankt fans voor nummer 1 op SCCN

Poppe bedankt fans voor nummer 1 op SCCN

16/07/2017 20:53

Poppe bedankt fans voor nummer 1 op SCCN

Foto: Collectie Poppe  

PARAMARIBO - De talentvolle en meestbesproken Surinaamse vrouwelijke artiest Poppe kan haar vreugde niet bedwingen. Haar song ‘Mi Law’ staat op de eerste plaats van de hitlijst van SCCN Radio FM 104.1. "Ik bedank de fans voor de liefde en de support. Ook de grote baas R. King van Wow Pow Recording Studio Rotterdam ben ik dankbaar voor zijn geloof in mij", reageert Poppe.

De video van 'Mi Law' die op 30 juni op YouTube werd gelanceerd, heeft nu meer dan 60.000 views. Van het nummer wordt er ook een remixversie uitgebracht. Aan deze versie wordt meegewerkt door de Jamaicaanse reggae-artiest Junior Kelly en de Surinaams-Nederlandse hiphop-artiest Angelo King. De video van de remixversie wordt in Suriname opgenomen.

Het idee voor 'Mi Law' is geboren uit de voicemail van de grote baas van Wow Pow Studio. "Ik stond in zijn winkel toen iemand met hem belde en hoorde  de voicemail met de volgende tekst Den tak' den denki mi law. Gelijk daarna begon ik er een song van te maken." Simonia Consuella Darson zoals Poppe officieel heet, is in augustus in Suriname.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina