Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Miquel Shepperd en Monifa Djoe naar Peru

Miquel Shepperd en Monifa Djoe naar Peru

16/07/2017 03:17 - Marinio Balsemhof

Miquel Shepperd en Monifa Djoe naar Peru

Foto: Google Images  

PARAMARIBO - De Surinaamse atleten Miquel Shepperd (SNL) en Monifa Djoe (AV Marwina) doen van 21 tot en met 23 juli in Peru mee aan de Panam U20-kampioenschappen. Deze sporters kwalificeerden zich tijdens de Zuid-Amerikaanse jeugdkampioenschappen van vorige maand in Guyana. Ze worden begeleid door atletiekcoach Edward Cruden.

Tijdens de Zuid-Amerikaanse kampioenschappen in Guyana werd Shepperd kampioen op de 400 meter met een tijd van 47,90 seconden, terwijl Djoe op het onderdeel hinkstapspringen op de tweede plaats eindigde met een sprong van 12,33 meter. Zij wisten zich als enige Surinamers te kwalificeren voor de Panam-kampioenschappen.

De Surinaamse delegatie vertrekt dinsdag zonder een medische staf. Volgens Bianca Mohamatsaid van de Surinaamse Atletiekbond hoeven de Surinamers zich geen zorgen te maken, omdat de organisatie hiervoor zorgt. "Het is natuurlijk mooi als jij je eigen mensen hebt, maar voor Suriname is dit vanwege de hoge kosten nog een luxe", zegt ze.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina