Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ruim dertig gewonden na botsing op achtbaan Madrid

Ruim dertig gewonden na botsing op achtbaan Madrid

16/07/2017 15:03

Meer dan dertig mensen lichtgewond na botsing Madrid

 

MADRID - Bij een botsing tussen twee achtbaantreinen in een pretpark in Madrid zijn zondagmiddag 33 lichtgewonden gevallen. Dat meldt de Spaanse krant El País. Volgens een woordvoerder van Parque de Atracciones is niemand "serieus gewond" geraakt.

De meeste slachtoffers hadden blauwe plekken en waren duizelig na de klap. Tientallen parkbezoekers zijn ter controle overgebracht naar ziekenhuizen in de omgeving. Volgens El País gaat het onder meer om zes kinderen jonger dan 10 jaar.

De politie en het pretpark doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval met achtbaan TNT Tren de Mina. Bezoekers van de attractie worden in karretjes met een maximale snelheid van 55 kilometer per uur door een verlaten mijn gereden. ANP/NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina