Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouwenorganisatie NDP stimuleert leiderschap

Vrouwenorganisatie NDP stimuleert leiderschap

15/07/2017 21:09

Apostel Steven Reyme vrijdag tijdens zijn presentatie.

Apostel Steven Reyme vrijdag tijdens zijn presentatie. Foto: NDP Young Women Leadership Council  

PARAMARIBO - De Young Women Leadership Council (YWLC) van de Nationale Democratische Partij (NDP) heeft vrijdagavond dertig jonge vrouwen voorzien van kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap. Dit meldt de organisatie zaterdag in een persbericht.

Het doel was vergroting van vrouwenparticipatie in de politiek en besluitvormende organisaties. Het thema 'Leiderschap in tijden van crisis' werd belicht door apostel Steven Reyme van Logos International. Met een leiderschapsexercitie en discussies heeft hij de vrouwen gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen tot goede leiders.

Hij benadrukte dat een crisis vaak wordt gezien als een gevaar, maar ook een mogelijkheid is om te groeien. Door te reflecteren kan er nagegaan worden wat de oorzaken zijn van de crisis om vervolgens tot oplossingsmogelijkheden te komen. NDP YWLC concentreert zich op actieve participatie van jonge vrouwen in de politiek middels het aanleren van vaardigheden en het uitvoeren van veldactiviteiten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina