Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geesteszieke man loopt ernstige brandwonden op

Geesteszieke man loopt ernstige brandwonden op

15/07/2017 16:52

Geesteszieke man loopt ernstige brandwonden op

 

PARAMARIBO - De 32-jarige geesteszieke Stephen is woensdag in een elektriciteitsmast aan de Toekomstweg geklommen. Hij heeft ernstige brandwonden opgelopen en is naar beneden gevallen. De man is opgenomen op de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Dit meldt de politie zaterdag op haar website.

Onderzoek heeft uitgewezen dat Stephan ongemerkt het huis moet hebben verlaten tijdens een psychotische aanval. Aan de Toekomstweg beklom hij een van de elektriciteitsmasten en op een bepaald moment kwam hij in aanraking met een hoogspanningskabel. Hij kreeg een elektrische schok en viel naar beneden.

Omstanders schoten hem te hulp en schakelden de politie in. Stephen is per ambulance vervoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het AZP. De politie van Latour is belast met het onderzoek in deze zaak.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina