Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kledingstukken dader KFC-moord gevonden

Kledingstukken dader KFC-moord gevonden

10/07/2017 00:29 - Van onze redactie

De met bloedbesmeurde kledingstukken en de hamer die de dader van de KFC-moord vermoedelijk aanhad en gebruikte.

De met bloedbesmeurde kledingstukken en de hamer die de dader van de KFC-moord vermoedelijk aanhad en gebruikte. Foto: Facebook  

PARAMARIBO - De kledingstukken die de dader vermoedelijk aan had tijdens de moord op een medewerkster van KFC vrijdagochtend aan de Wilhelminastraat, zijn ruim tweehonderd meter verder gevonden bij een woning in aanbouw aan de Henri J. Benjaminstraat. Ook een tas met persoonlijke spullen van het slachtoffer werd gevonden door bouwvakkers.

Toen zij aan het werk kwamen, was het eerste wat hen opviel dat de watertank was leeggelopen. Verder troffen ze op de grond een sleutelbos en kledingstukken aan. Aanvankelijk werd gedacht dat de kledingstukken met rode verf op het adres waren gedumpt, daar zij vaker last hebben van inbraken. Eenmaal bezig aan de achterzijde van de woning, zagen de bouwvakkers een bruine tas in het hoge wied. Vlak daar was een tweede zwarte tas met een hamer erin.

In de bruine tas werden persoonlijke spullen aangetroffen waaronder een KFC-loonslip. De bouwvakkers lieten daarna de tassen uren ongemoeid totdat andere collega's, die naast bezig waren, hen op de hoogte stelden over de moord bij KFC. Het kwam direct bij een van hen op dat de tas met de loonslip van het slachtoffer moest zijn. Bij nadere bestudering bleek het geen rode verf maar dat de kledingstukken met bloed besmeurd waren. De arbeiders snelden naar de politiepost, die op loopafstand is, om alarm te slaan. De plaats werd afgezet waarna de politie een forensisch onderzoek startte.

De twee tassen, een jas met capuchon, pantykousen, een hamer en twee stretchbroeken, waarvan één besmeurd met bloed, werden in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de dader na het misdrijf naar de woning in aanbouw is gevlucht, zich heeft gewassen en de watertank bewust heeft laten leegstromen om het bloed weg te spoelen. De uitgetrokken kledingstukken werden tussen bouwmaterialen achtergelaten. De tas van het slachtoffer en de hamer werden in het hoge wied gedumpt. Daarna is de dader in een onbekende richting gevlucht.

De 55-jarige medewerkster werd vrijdagochtend badend in het bloed aangetroffen op de keukenvloer van het KFC-filiaal door een medewerker van Pizza Hut. Ook werd er een ijzeren pijp en een verstelbare moersleutel bij het slachtoffer aangetroffen. Zij werd een aantal keren met de voorwerpen op het hoofd geslagen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verdere onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina