Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Collega vermoordde KFC-manager

BREAKING: Collega vermoordde KFC-manager

10/07/2017 16:00 - Ivan Cairo

PARAMARIBO - Een vrouwelijke collega heeft KFC-manager Marjorie Willems (55) vrijdagmorgen vermoord. Zo meldt het Korps Politie Suriname. Chawila R. (22) werd zondag omstreeks 23.50 uur aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Zij heeft intussen een volmondige bekentenis afgelegd.

De politie meldt dat Chawila R. tijdens het onderzoek in beeld kwam als verdachte. In eerste instantie ontkende zij elke betrokkenheid in deze levensberovingszaak. De feiten en omstandigheden wezen echter het tegendeel uit. De verdachte is na overleg met het openbaar ministerie in verzekering gesteld.

De Ware Tijd verneemt dat de jonge medewerkster al vroeg in het onderzoek als mogelijke verdachte in beeld kwam. Zij zou naar verluidt recentelijk op voordracht van de manager voor ontslag zijn voorgedragen, wat zij niet heeft kunnen verkroppen. Zaterdag werden alle medewerkers, inclusief de latere verdachte, naar het politiebureau afgevoerd voor verhoor.

Uit verklaringen van verschillende getuigen werd Chawila R., die bij het KFC-filiaal aan de Waterkant werkte, als potentiële dader aangewezen. Zo bleek zij op de fatale dag naar een van de filialen te hebben gebeld om te vragen waar Willems zich op dat moment bevond. Nadat zij vernomen had dat Willems zich aan de Wilhelminastraat bevond, zou ze daarheen zijn getogen. De manager is doodgeslagen met een hamer en een verstelbare sleutel.

Op haar Facebookpagina heeft de verdachte op 7 juli een reactie van ontzetting over de moord gedeeld. De tekst luidt: "RIP. Mijn RGM mevrouw Marjorie. Gadoe sabie anga di sama sa doe a san ja." De tekst is opgeluisterd met betraande schreiende emoji's. Verder deelde zij die dag op haar pagina ook de berichtgeving over de moord en de mededeling van KFC dat "alle fillialen van KFC vandaag zijn gesloten".

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina