Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Personeelslid KFC omgebracht in keuken

Personeelslid KFC omgebracht in keuken

07/07/2017 08:32 - Van onze redactie

Rechercheurs houden zich op bij de ingang van de keuken van KFC aan de Wilhelminastraat.

Rechercheurs houden zich op bij de ingang van de keuken van KFC aan de Wilhelminastraat. Foto: dWT  

PARAMARIBO - In de keuken van fastfoodrestaurant KFC aan de Wilhelminastraat in Paramaribo-Noord, is vrijdagmorgen een vrouwelijk personeelslid dood aangetroffen op de keukenvloer. Het lichaam werd ontdekt door collega’s. Het gaat om een misdrijf.

Personeelsleden van het KFC-filiaal verkeren in shock. De verschillende politie-eenheden zijn ter plaatse voor het sporenonderzoek. De redactie verneemt dat het slachtoffer is toegetakeld met een verstelbare moersleutel. Vooralsnog is onduidelijk of er goederen zijn meegenomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen