Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • UPDATE: dodental brand woontoren Londen naar 79

UPDATE: dodental brand woontoren Londen naar 79

19/06/2017 07:15

UPDATE: 79 doden na brand in woontoren Londen

Foto: AP  

LONDON - Het aantal dodelijke slachtoffers als gevolg van een grote brand in de woontoren, Grenfell Tower in Londen is gestegen naar 79. Het gaat ook mensen die nog vermist zijn, maar van wie vermoed wordt dat ze zijn overleden.

Politiecommissaris Stuart Cundy  zei eerder op een persconferentie dat het te hopen is dat het aantal slachtoffers niet stijgt tot "een getal van drie cijfers". Cundy zei toen ook te vrezen dat sommige slachtoffers waarschijnlijk nooit meer te identificeren zijn.

Het is nog altijd onduidelijk hoeveel mensen exact aanwezig waren in de woontoren op het moment van de brand. Naast het aantal dodelijke slachtoffers, vielen er ook tachtig gewonden. Het onderzoek naar de brand gaat waarschijnlijk maanden duren. NU.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina