Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Minstens 10 doden bij busongeval Brazillië

Minstens 10 doden bij busongeval Brazillië

18/06/2017 21:50

Minstens 10 doden bij busongeval Brazillië

 

PIAUI - Bij een busongeval in Piaui, in het noordoosten van Brazilië, zijn ministens tien mensen omgekomen. Dat melden de lokale autoriteiten zondag. Het ongeval vond plaats een plek die bekend staat als de 'weg van de dood'.

"De bus kwam op zijn flank terecht en raakte obstakels aan de kant van de weg. We kunnen het overlijden bevestigen van minstens tien personen", meldt de federale wegpolitie. Er vielen ook gewonden, maar hoeveel is niet bekend. Volgens de politie ging het om een toeristenbus. De autoriteiten moeten bij de busmaatschappij nog controleren hoeveel mensen zich juist aan boord van het voertuig bevonden.

Het ongeval vond ten zuiden van Teserina, de hoofdstad Piaui plaats, waar dit jaar al meer dan dertig mensen om het leven kwamen. De authoriteiten overwegen het om de toegang tot de BR-135 snelweg te verbieden, nadat experts hadden vastgesteld dat de slechte toestand een reëel gevaar betekent voor automobilisten. Skynet.be

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina