Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • NDP-jongeren bezoeken minister Pollack-Beighle

‘Grensgeschil Suriname en Guyana weer op agenda’

18/06/2017 19:31

‘Het grensgeschil Suriname en Guyana’

 

PARAMARIBO - Het grensgeschil tussen Suriname en Guyana, de rol van Suriname binnen Caricom en de activiteiten van het ministerie in grote lijnen, zijn enkele zaken die aan de orde kwamen tijdens de informatiesessie van minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken voor de NDP-jongeren.

In het kader van versterking van de structuren en het on-the-job bijschaven van de jongeren is deze infosessie gehouden. De jongeren die de mening zijn toegedaan dat de structuren continu op de hoogte gehouden moeten worden, om na te gaan waar er eventueel vanuit het werkveld een bijdrage geleverd kan worden, hebben deze bijeenkomst als zeer leerrijk ervaren.

Minister Pollack-Beighle is opgetogen over dit initiatief van het jongerenbestuur van de Nationale Democratische Partij. Ze geeft aan dat dit soort informatiemomenten goed gebruikt kunnen worden door beide partijen. Los van het feit dat de jongeren de basis informatie krijgen over het beleid, kan zij als bewindsvrouw ook geїnspireerd worden door de ideeёn van deze structuren.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina