Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Âdïka brengt lokaal toptalent bijeen

Âdïka brengt lokaal toptalent bijeen

18/06/2017 16:33 - Van onze redactie

Âdïka brengt lokaal toptalent bijeen

Foto: dWT  

PARAMARIBO - Internationaal doorbreken dat was het gespreksonderwerp tijdens het ‘Âdïka ‘Eighteen Giving Back’ event. In het Courtyard by Marriott kwamen diverse lokale toptalenten, onder wie basketballer Charlon Kloof, tatoeëerder MarvINK en ongeveer 120 bezoekers voor een inspirerende avond bijeen.

Het gezelschap bestaande uit vrienden, familie, fans en geïnteresseerden begaven  zich op het poolterras. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes luisterde het publiek aandachtig naar de toespraken. "Samen met mijn manager James ben ik mijn internationale carrière begonnen bij de Nederlandse platenmaatschappij Top Notch", vertelde zangeres Âdïka trots, wiens echte naam Amani Verwey is. Na de successen van Damaru en Kenny B kan worden gezegd dat Surinaamse talenten internationaal kunnen doorbreken.

Sierraden-ontwerpster Melika Tam werkt al enige tijd samen met Âdïka. "Ondertussen is onze band gegroeid en zo werd ik uitgenodigd om als jong talent te spreken over mijn ervaringen als professional", legde Tam uit.  Ze ziet graag dat er meer initiatieven als deze worden genomen. "Meer internationaal bekende Surinamers mogen een voorbeeld nemen aan Âdïka die ondanks dat ze zo bekend is geworden nog steeds geliefd is in Suriname."

De jonge basketballer Charlon Kloof wist het publiek te raken met zijn speech. "Je hoort altijd dat je hard moet werken, maar wat is hard werken voor jou? Dat is niet hetzelfde als hard werken voor mij." Teleurstellingen als resultaat van bepaalde verwachtingen horen volgens hem bij de weg naar succes. "Laat dit alles een leermoment voor jezelf zijn en weet dan vooral wat je niet moet doen."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina