Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Diakonessenhuis ontvangt Bililamp

Diakonessenhuis ontvangt Bililamp

19/05/2017 17:31 - Van onze redactie

Diakonessenhuis ontvangt Bililamp

Foto: Het Diakonessenhuis  

PARAMARIBO - Het Diakonessenhuis heeft een Infantulus Bililamp gekregen die kan worden gebruikt voor pasgeboren baby’s met geelzucht. Dat meldt het Diakonessenhuis in een persbericht.

De techniek van de nieuwe lamp is beter dan de fototherapielamp die momenteel gebruikt wordt, omdat de Bililamp drie verschillende kleuren LED-licht heeft. De huidige fototherapielamp met ultraviolet licht zorgt soms voor negatieve bijwerkingen.

De aanschaf van de lamp is een persoonlijk initiatief van Annèt en Kees van Londen. Van Londen is secretaris van Stichting Zorg samen voor Suriname, die voor hulpgoederen voor Suriname zorgt. De bililamp is overgedragen aan kindergeneeskundige Margary Muringen en verloskundige Griselda Vliet-Van der Leeuw.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina