Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Deze regering is koppig’

‘Deze regering is koppig’

19/05/2017 16:18 - Van onze redactie

‘Deze regering is koppig’

De 71-jarige gepensioneerde Siegfried Kranthove vindt het een goed signaal dat de protesten blijven aanhouden. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De protestacties tegen regering Bouterse gaan zaterdag opnieuw van start. Oppositiepartijen VHP, NPS, Abop en PL zullen demonstreren in het partijcentrum van de NPS, Grun Dyari. Sommige mensen op straat hebben nog altijd begrip voor de protesten.

De 71-jarige gepensioneerde Siegfried Kranthove, die werkzaam was bij Suralco, vindt het een goed signaal dat de protesten blijven aanhouden. "Want deze regering is koppig." Kranthove is naar eigen zeggen 'een NPS'er in hart en nieren'. Hij vindt het logisch dat mensen protesteren. "Iedereen voelt de crisis in zijn zak en ook ik kom met mijn pensioentje amper rond."

Priska Soekha staat ook achter de protestbeweging, ook al zal ze niet aanwezig zijn. Soekha klaagt dat het leven te duur is, zeker nu ook de bustarieven hoger zijn geworden. "Als ik ga winkelen kan ik misschien twee dingen kopen met SRD 50." Ze juicht ze de protestacties toe, maar ze betwijfelt of het protesteren daadwerkelijk iets gaat veranderen. "Het zal weinig uitmaken. Er zijn nog genoeg mensen die president Bouterse steunen. Dat zie ik vaak op sociale media. Het feit dat hij überhaupt nog president is, zegt volgens mij al genoeg."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen