Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Baku Games: Van Assen behaalt zilveren plak

Baku Games: Van Assen behaalt zilveren plak

19/05/2017 13:24 - Terence Oosterwolde

Na brons nu zilver voor Miguel van Assen in Baku.

Na brons nu zilver voor Miguel van Assen in Baku. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Na zijn bronzen medaille op het onderdeel hink-stap-sprong zei Miguel van Assen tegen de Ware Tijd dat hij een "betere prestatie" verwacht bij het verspringen. De Surinaamse atleet hield woord en behaalde vrijdag met een sprong van 7,63 meter de zilveren plak tijdens de vierde editie van de Islamitische Solidariteitsspelen in Baku, Azerbaijan.

Van Assen sloot vrijdag Surinames participatie officieel af en het werd tweemaal save the best for last. Na zijn bronzen medaille woensdag en de bronzen plak van taekwondoka Tosh van Dijk donderdag werd zijn zilveren medaille de beste prestatie van Suriname tijdens de Baku Games. Ook behaalde Van Assen de tweede plek met zijn laatste sprong en verdreef hij Mouchine Khoua met 7,62 meter naar de derde plaats. Yahya Berrabah van Marokko won de gouden plak met een afstand van 8,07 meter.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina