Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 12-jarige belandt in cel wegens mishandeling

12-jarige belandt in cel wegens mishandeling

19/05/2017 18:02 - Van onze redactie

12-jarige belandt in cel wegens mishandeling

 

PARAMARIBO - De 12-jarige Shivaro M. is woensdag aangehouden wegens het mishandelen van Nayron (12). De jongen kwam van school en werd lastig gevallen door M.

M. sloeg met een plastic buis tegen de paraplu van Nayron, waardoor er een vechtpartij ontstond. Op een gegeven moment greep M. een moker en sloeg op het hoofd van Nayron, waardoor het slachtoffer letsels opliep. Toen de politie arriveerde was M. nergens te bekennen.

Nayron is afgevoerd naar de spoedeisende hulp en na medische behandeling heengezonden. M. is op zijn woonadres aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is in het jeugdcellenhuis in Opa Doeli geplaatst. De zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina