Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vier verdachten aangehouden na beroving

Vier verdachten aangehouden na beroving

20/04/2017 16:02 - Van onze redactie

Vier verdachten aangehouden na beroving

 

PARAMARIBO - De 22-jarige Stanley N., Byorn V. (22), Gillermo P. (20) en Fernando H. (24) zijn woensdag aangehouden wegens beroving. Tijdens een ontsnappingspoging is H. in zijn been geraakt door een politiekogel.

De verdachten zouden een chauffeur van een rijstbedrijf hebben beroofd van een tas met een onbekend geldbedrag. De politie zette een achtervolging in. De vier verdachten reden in een voertuig en belandden om onbekende reden in de goot, waarna zij probeerden te vluchten. De politie schoot ter waarschuwing, maar dat weerhield de mannen er niet van om weg te rennen.

Uiteindelijk kon de politie de verdachten aanhouden en arresteren. H. is per ambulance naar de spoedeisende hulp gebracht, waar hij onder politiebewaking is opgenomen. Het viertal is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina