Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Speciale verwendag voor secretaresses

Speciale verwendag voor secretaresses

20/04/2017 19:04 - Audry Wajwakana

Speciale verwendag voor secretaresses

Foto: dWT / Audry Wajwakana  

PARAMARIBO - Voor de tweede keer pakt Does Travel & Cadushi Tours uit op secretaressedag. Meer dan honderd secretaresses van het bedrijfsleven en ministeries werden donderdag door het reisbureau in het zonnetje gezet in het Bergendal Resort.

Omstanders en voorbijgangers in het centrum van de binnenstad keken vreemd op toen een grote groep mensen door het centrum van de stad liep. De verwendag begon bij het kantoor van Does & Cadushi in de Burenstraat waar een groepsfoto gemaakt werd. Vervolgens vertrok het gezelschap naar Krasnapolsky waar een ontbijt werd aangeboden en een rondleiding in het hotel.

De groep, verdeeld in vijf bussen, vertok hierna naar het resort. Op Bergendal werden de secretaresses met een cocktail welkom geheten en toegezongen door een culturele groep. Na een rondleiding in het resort kregen ze een verzorgde lunch. Er vielen prijzen te winnen en de dames kregen elk een goed gevulde goodiebag.

De secretaressedag is een Amerikaanse traditie die tegenwoordig de naam Administrative Professionals Day draagt. In Nederland werd secretaressedag op 20 april 1989 geïntroduceerd door het Secretaresse Magazine, het huidige Management Support Magazine.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina